Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Förlust för Lunds BK i Skånederbyt

Lunds BK gick för den sjätte raka segern i Skånederbyt mot Landskrona, men kunde inte hota sin formstarka motståndare. Landskrona fick en tidig ledning och var det bättre laget genom i stort sett hela matchen.

– Inte mycket att säga om, jag tycker faktiskt de var både starkare fysiskt och snabbare i tanken, menade Lunds BK:s tränare Jack Majgaard Jensen.
Efter att ha gjort 0–1 i den 13:e minuten tog Landskrona kommandot och hade mycket boll i första halvlek. 0–2 satte Kevin Jensen strax innan halvtid, fullt rättvist.
– Vi hamnade lite fel i positionerna i första, det får jag ta på mig. Vi justerade till andra och då blev det mycket bättre, menade Jack Majgaard Jensen.
Andra halvlek var jämnare med ett hemmalag som spelade upp sig och ett Landskrona som kunde slappna av och bevaka sin ledning. 0–2 stod sig till slutet.
För Lunds BK gäller det nu att studsa tillbaka i mötet med tabelljumbon Kristianstad i nästa omgång.
– Vi behöver hitta tillbaka till den energi vi hade efter sommaren, det har känts som att vi tappat lite de senaste matcherna även om vi vunnit. På det viset kanske den här förlusten kan bli nyttig, så att vi blir mer noggranna och fokuserade igen, menade Jack Majgaard Jensen.
Gå till toppen