Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ny förlust för skadedrabbat IFK Malmö

Trots en stark första halvlek och rättvist ledningsmål av Robin Svensson i den 37:e minuten, blev det ännu en förlust för IFK Malmö som nu är indraget i bottenstriden på allvar. På första halvleks sista bolltouch satte Onsala 1–1 efter en hörna och i andra halvlek var hemmalaget det klart bättre.
– Vi fick byta Raslan Al Kurdi tidigt i andra och sedan räckte vi bara inte till. Det finns en smärtgräns för hur många spelare man kan ha borta utan att det märks, suckade IFK Malmös tränare Nisse Persson.
IFK Malmö kom till spel med fem man på skadelistan och två avstängda. Laget har haft problem med kontinuiteten i stort sett hela säsongen, vilket avspeglat sig på resultaten.
– Vi har inte haft samma lag två matcher i rad, klart att det märks. Det går ju inte heller att träna ihop laget när det hela tiden saknas någon pusselbit. Men idag gjorde vi en riktigt bra första halvlek, sedan orkade vi inte i andra. Nu har vi i alla fall nio dagar till nästa match och kanske tid att läka ihop lite, menade Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

3
Onsala BK
  • (1-1)
1
IFK Malmö FK

Målskyttar

    • Robin Svensson
    Gå till toppen