Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Tränaren lämnar MFF – går till Pontus Janssons klubb

Mitt under brinnande guldstrid och i förberedelserna för Europa League meddelar MFF att assisterande tränaren Andreas Georgson lämnar klubben.
Han ska bli assisterande tränare i Brentford – där Pontus Jansson spelar.

Malmö FF:s assisterande tränare Andreas Georgson.Bild: PETTER ARVIDSON
Andreas Georgson har funnits i MFF i 14 år i olika roller. 37-åringen tog klivet upp som assisterande tränare till Uwe Rösler förra sommaren.
Men efter allsvenskans sista omgång den 2 november lämnar han klubben.
Andreas Georgson kommer då att gå till Brentford för att bli tränare med fokus på fasta situationer och individuell utveckling, skriver Londonklubben på sin sajt.
I Brentforg blir Andreas Georgson tränare till bland andra Pontus Jansson.Bild: ED SYKES
Brentford spelar i den engelska andraligan och lagkapten är förre MFF-spelaren Pontus Jansson. Klubbens huvudtränare är dansken Thomas Frank.
– Jag kommer avsluta säsongen med Malmö men efter det ser jag fram emot att börja jobba med Brentford i november och kämpa för uppflyttning till Premier League de kommande åren, säger Georgson till Brentfords sajt.
Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson:
– Det är så klart tråkigt att mista Andreas men samtidigt är vi glada över att han fått möjlighet att ta det här steget, säger han till mff.se.
Gå till toppen