Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Katarina Mazetti kommer till Staffanstorp i höst

Helena von Zweigbergk, Ola Larsmo och Gunnar Wetterberg. Biblioteken i Staffanstorp och Hjärup bjuder på ett späckat program under hösten.

Katarina Mazetti har bland annat skrivit boken Grabben i graven bredvid.Bild: Tom Wall
Hösten är här – och med den är det dags att knäppa på sig kulturkoftan.
På biblioteken i både Staffanstorp och Hjärup blir det flera kvällar med namnkunniga författare under hösten.
Redan nu på torsdag kommer Staffanstorpsförfattaren Marica Källner berättar om sin senaste bok Leka vuxen, som är en novellsamling om flickor och unga kvinnor.
På torsdagen den 19 september kommer sedan författaren och krönikören Katarina Mazetti till Staffanstorp. Hon har gett ut ett tjugotal böcker, bland annat Grabben i graven bredvid.
Tisdagen den 22 oktober kommer Gunnar Wetterberg – som just nu är aktuell i panelen för Fråga Lund – att prata om Skånes historia.
Och den 21 november kommer Ola Larsmo, som bland annat skrivit boken Swede Hollow, om de svenska invandrare som bosatte sig i Minnesota under andra halvan av 1800-talet.
Även på biblioteket i Hjärup blir det författarbesök. Den 24 oktober kommer Helena von Zweigbergk för att prata om sina böcker.
Det händer också en hel del annat på biblioteken: bland annat dockteater på arabiska, legobyggande och återbruk med leksaks- och barnklädesbyte.
För detaljer, se bibliotekets programblad.
Gå till toppen