Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny misstänkt gripen i utredningen om mordet på Sergels väg

En man anhölls under tisdagen misstänkt för medhjälp till dådet på Sergels väg den 26 augusti.

Bild: Hussein El-alawi
Det handlar om utredningen av mordet på småbarnsmamman Karolin Hakim och mordförsöket på hennes pojkvän.
Den misstänkte mannen anhölls och tilldelades offentlig försvarare under tisdagen, enligt domstolsdokument som Sydsvenskan tagit del av.
Polis och åklagare är förtegna om utredningen.
Kammaråklagare Anna Palmqvist bekräftar i ett pressmeddelande att en ny person är anhållen och misstänkt för inblandning i mordet. Åklagaren har fram till fredag klockan 12 på sig att fatta beslut om att begära personen häktad eller försätta den anhållne på fri fot.
Förra veckan släpptes den 19-åring som suttit häktad en vecka misstänkt för medhjälp till mordet och mordförsöket. Mannen var registrerad som ägare av mördarnas flyktbil men hävdar att någon gjort detta utan hans kännedom.
Efter en veckas utredning släpptes 19-åringen – bland annat efter att han genomgått ett handstilsprov där hans signatur jämfördes med den på ägarbyteshandlingarna som skickats in till Transportstyrelsen.
Gå till toppen