Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Gulldén siktar mot VM

Isabelle Gulldén. Arkivbild.Bild: Jonas Ekströmer/TT
Den svenska spelmotorn Isabelle Gulldén födde sonen Lias i juli i år – men siktar på en snabb comeback på handbollsplanen.
Till Aftonbladet säger hon att målet är att vara med i VM i Japan månadsskiftet november-december.
– Jaa! Det hade känts konstigt att missa det. Men jag vill inte vara tillbaka på 70 procent utan det ska vara på 100 procent, säger hon till tidningen.
Gulldén säger att hon redan tränar ganska mycket; hon är nere på träningar med laget och passar och skjuter, kör intervaller på cykel och springer några gånger i veckan. Och så tränar hon i gymmet, där hon tagit hjälp av norrmannen Ole Bjerkeset Kristiansen, till vardags fystränare i norska topplaget Vipers Kristiansand.
– Jag tänkte att alla norskor är så sjukt bra tränade och jag tänkte att jag måste ge det en chans, säger hon till Aftonbladet.
Hon hoppas kunna träna för fullt i slutet av september och spela sin första match, med franska klubblaget Brest, sedan förlossningen i mitten av oktober.
Gå till toppen