Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Alla välkomna att hedra mördade Karolin Hakim

Läkaren och småbarnsmamman Karolin Hakim kommer att begravas på S.t Pauli Norra kyrkogård onsdagen den 18 september. Alla är välkomna att hedra, hylla och ta farväl, hälsar familjen.

Minnesplatsen på platsen för mordet på småbarnsmamman och läkaren Karolin Hakim, som sköts till döds på Sergels väg i Malmö den 26/8 2019.Bild: Patrik Renmark
Ceremonin kommer att hållas i luftkastellet från klockan 11. Jordfästningen beräknas börja vid 12.30 och ska pågå tills alla som vill har hunnit ta farväl, skriver familjen i ett meddelande till Sydsvenskan.
Efteråt kommer familjen att ha en privat tillställning för att kunna sörja i fred.
I dödsannonsen står: "Vår innerligt älskade Karolin Behnaz Hakim har hastigt ryckts ifrån oss och lämnat oss alla i en oerhörd saknad. Du finns för alltid i våra hjärtan".
Karolin Hakim höll sitt barn i famnen när hon mördades på Sergels väg i Malmö den 26 augusti.
Fallet har väckt starka reaktioner över hela landet.
En person sitter anhållen misstänkt för inblandning i mordet. Förra veckan släpptes en 19-åring som satt häktad en vecka misstänkt för medhjälp till mordet och mordförsöket. Mannen var registrerad som ägare av mördarnas flyktbil.
Gå till toppen