Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Sverige

Sprängd bankomat

En person har gripits efter nattens sprängning av en bankomat i Borås. Polisen tillkallades till platsen efter att vittnen hört en hög smäll klockan 01.45.
Läs också En gripen efter sprängd bankomat
Världen

Värmebölja i Japan

Efter den kraftiga tropiska cyklonen dragit förbi har nu Japan i stället drabbats av värmebölja, med temperaturer på över 35 grader i huvudstadsregionen.
Läs också Värmebölja slår mot Japan
Ekonomi

Fortsatt börsglädje

Att yenen sjunker mot USA-dollarn fortsätter att höja humöret på Tokyobörsen. Under förmiddagen steg Nikkei-index 0,5 procent medan det bredare Topix-index gick upp 0,8 procent.
Läs också Fortsatt börsglädje i Japan
Forskning

Ost redan på stenåldern

Brittiska forskare har hittat spår av mjölkprotein i plack på tandskelett som tyder på att människor som levde för 6 000 år sedan konsumerade mejeriprodukter, rapporterar BBC.
Läs också Vi kan ha ätit ost redan på stenåldern
Nöje

Humorkalas på Sverigeturné

Johan Glans, Marika Carlsson, Johanna Wagrell och rollfiguren Karsten Torebjer (Patrik Larsson) åker på turné med sin show Humorkalaset christmas. Både Malmö och Helsingborg får besök.
Gå till toppen