Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

McEnroe servar upp för Netflix

John McEnroe på tennisbanan under sin storhetstid, här som så ofta i en diskussion med en domare.Bild: MARK AVERY/AP/TT
John McEnroe är klar för sin första Netflix-serie. Tennislegendaren ska vara berättarröst i Mindy Kalings komediserie ”Never have I ever”, som får premiär under nästa år.
McEnroe berättade om sin insats i amerikanska pratshowen ”Late Night With Seth Meyers”, där titeln på den tidigare aviserade serien också avslöjades.
Serien är inspirerad av Kalings egen uppväxt och handlar om en indisk-amerikanskas komplicerade uppväxt och vardagliga liv.
– Mindys föräldrar var stora tennisentusiaster. De brukade se mig spela då för länge sedan, säger McEnroe i programmet.
John McEnroe vann sammanlagt 17 grand slam-titlar i tennis, varav sju i singel. Efter den aktiva karriären har han arbetat som tenniskommentator i amerikansk och brittisk tv. Han har även synts i en rad filmer, senast ”Ocean's 8” i fjol, och då oftast spelat sig själv.
Det ser han ut att göra även i ”Never have I ever”, berättarrösten ska enligt Hollywood reporter vara huvudpersonen Devis pappas stora idol.
”Never have I ever” är skapad av Kaling och Lang Fisher, duon som även låg bakom ”The Mindy project”.
Gå till toppen