Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dan Aykroyd tillbaka i nya ”Ghostbusters”

Dan Aykroyd kommer medverka i nya "Ghostbusters". Arkivbild.Bild: Sarah Hummert/AP/TT
Skådespelaren Dan Aykroyd bekräftar att han skrivit på för den nya ”Ghostbusters”-filmen, skriver NME. Den kommer att vara en fortsättning på de två ”Ghostbusters”-filmerna från 1980-talet och göras av Jason Reitman, son till Ivan Reitman som regisserade originalen. Även Sigourney Weaver kommer reprisera sin roll som Dana Barrett. Bill Murray ska ha fått läsa manus, men har ännu inte skrivit på någonting, uppger regissören.
– Det kommer att vara alla, eller åtminstone de flesta, originalskådespelarna och sedan några unga stjärnor. Det blir fantastiskt, säger Dan Aykroyd i en podcastintervju.
Filmen uppges inte ha något att göra med Paul Feigs ”Ghostbusters”-film från 2016 med bland andra Melissa McCarthy och Kristen Wiig i huvudrollerna. Filmen möttes av massivt motstånd i vissa hörn av internet då det var kvinnor som spelade huvudrollerna. Skådespelaren Leslie Jones från 2016 års film har kallat de nya ”Ghostbusters”-planerna ”förolämpande”.
Nya ”Ghostbusters” väntas gå upp på bio 2020.
Gå till toppen