Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Heta Mallorca 
och trendiga Ibiza

Palma är ett matmecka för foodies och här hittar du de hetaste barerna och restaurangerna. Kosmopolitiska lillasystern Ibiza, där hippiekulturen blivit trendigt chic, kan däremot stoltsera med att locka artister från hela världen.

Mallorca har mer än inbjudande stränder att erbjuda. I matmeckat Palma poppar krogar och barer upp varje dag och många av dem är av världsklass.Bild: Shutterstock
Det är svårt att ställa två öar som Mallorca och Ibiza mot varandra. De är och förblir olika, men lika älskvärda, som barnen i en syskonskara. Mallorca är den ordentliga ansvarstagande storasystern, korrekt och med stor pondus. Lillasystern Ibiza, som egensinnigt bejakat sin livsglädje och alltid gjort vad hon själv känner för, har en friare och mer bekymmerslös inställning till livet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen