Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Guldstrid, Europa League-förhands och sammanslagningsplaner

MFF:s seger mot Norrköping, Europa League-premiären mot Dynamo Kiev och den föreslagna sammanslagningen mellan Malmö FF och LB07 står på agendan i det 190:e avsnittet av MFF-podden.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka i studion för att ta sig en rad spännande ämnen.
Först ut är den allsvenska guldstriden och söndagens MFF-seger (1–0) över Norrköping. Varför såg MFF så blekt ut första 35 minuterna? Och vad hände sedan? Hur går det i toppstriden – vilka är bortkopplade och vem har det bästa slutschemat?
Därefter handlar det om Europa League och den svaga form som MFF:s gruppmotståndare visar upp. Har bilden av gruppen förändrats? Vad ska MFF ha för förhoppningar i Kiev? Hur är den gamla storklubbens status? Vilket lag ställer Uwe Rösler på benen?
Den föreslagna sammanslagningen mellan Malmö FF och LB07 ägnas såklart också stort utrymme. Max Wiman lanserar en teori som svar på frågan ”Varför är det så bråttom?” och konstaterar att det finns många andra obesvarade frågor i sammanhanget.
Avslutningsvis diskuteras frågan om det är för lite MFF i staben kring A-laget, med anledning av Andreas Georgsons förestående flytt till England och Brentford.
MFF-podden finns bland annat på Spotify och Soundcloud, eller Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen