Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stöldgodset: Champagne, klockor – och två bilar

Höllvikenbon kom hem och gjorde en obehaglig upptäckt. Okända hade brutit sig in i bostaden och bland annat stulit klockor, champagne – och två bilar. Under helgen har polisen fått in flera anmälningar om inbrott i Vellinge kommun.

Någon gång mellan torsdag och lördag ska gärningsmännen ha tagit sig in i Höllvikenbostaden genom att bryta upp ett fönster. Därefter har de länsat huset på en rad värdeföremål. I anmälan har ägaren, som är en man i 40-årsåldern, bland annat uppgett att det saknas flera klockor, väskor och champagne.
När tjuvarna lämnade fastigheten ska de också ha fått med sig en personbil och en firmabil. Det ena fordonet har senare hittats på annan plats i Vellinge kommun, och tagits i beslag.
Under helgen har polisen också fått in anmälningar från andra Vellingebor som haft påhälsning av inbrottstjuvar.
Vid 21-tiden på lördagskvällen har okända tagit sig in i en villa på annan adress i Höllviken. Stöldgodset blev två datorer till okänt värde.
Under lördagen larmades polisen även till ett inbrott i Skanör. Någon ska via ett sovrumsfönster ha tagit sig in i bostaden, som tillhör en kvinna i 85-årsåldern. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits.
Gå till toppen