Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny engelskspråkig teater – med siktet inställt på skolor

Fraser MacLeod bestämde sig för att lämna jobbet som engelsklärare och satsa helt på sin stora passion: teater. Nu har han startat den engelskspråkiga teatergruppen Front Row Theatre som snart har premiär med Tjechovs ”The Boor”. Därefter är planen att ta föreställningen ut i skånska gymnasieskolor.

Fraser MacLeod är mannen bakom nystartade Front Row Theatre. I den första produktionen ”The Boor” spelar han själv en av huvudrollerna.Bild: Peter Frennesson
I många år har brittiska Fraser MacLeod varit aktiv i Malmös amatörteatervärld. Han startade amatörteatergruppen Guanabana och har tidigare jobbat med studentteaterföreningen på Malmö Universitet. Parallellt har han haft en karriär som engelsklärare. Men för ett par månader sedan tog han beslutet att säga upp sig från lärarjobbet och starta en professionell engelskspråkig teatergrupp.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen