Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kleerup släpper ny singel

Kleerup släpper ny singel tillsammans med Alunageorge. Pressbild.Bild: Ruvan Wijesooriya/ Ben Tan
Andreas Kleerup är tillbaka med ny musik. Nu släpper han singeln ”Lovers table”, det första spåret från hans kommande obetitlade album som ges ut i slutet av året.
”För mig är det en sång om kärlek, hur sött den kan smaka, hur svårt det är när du sätts på prov och inte får möjligheten att dyka in i den och njuta fullt ut”, säger Kleerup i ett pressmeddelande.
Låten har gjorts i samarbete med den brittiska dance-pop-duon Alunageorge, bestående av Aluna Francis och George Reid, och är skriven tillsammans med producenten och låtskrivaren Joacim Persson, som har arbetat med bland andra Robyn, Lady Gaga och John Legend.
“Det är alltid inspirerande att arbeta med talangfulla människor och jag måste säga att Aluna och Joacim är mer än talangfulla. Vi satte verkligen alla delar på den här låten och jag känner mig så glad över att få släppa den som min comebacksingel”, säger Kleerup.
Gå till toppen