Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Eskilminne vill blixtlåna från MFF

I våras återvände Mathias Nilsson till Malmö FF efter att ha blivit petad i Eskilsminne. Nu vill division 1-laget ha tillbaka 20-åringen.

Mathias Nilsson, näst längst till vänster, under en träning inför en av Malmö FF:s kvalmatcher till Europa League.Bild: PETTER ARVIDSON
Eskilsminne bara en tillgänglig målvakt till lördagens bortamatch mot Torn: Pontus Löfvenmark.
– Vi är på jakt efter en andremålvakt, säger tränaren Mattias Lindström.
Lösningen kan kanske bli Malmö FF:s reservmålvakt Mathias Nilsson som var inlånad till Eskilsminne i våras. När 20-åringen blev petad efter fem matcher återvände han till storklubben.
– Det beror på Malmös situation så klart, säger Mattias Lindström. Alternativet är att vi börjar leta längre ner bland våra lag, i 15- och 16-årslagen.
Eskilsminne parkerar precis ovanför det negativa kvalstrecket. Torn är tabellsjua.
– Vi vet vad som väntar. Som alltid mot Torn är det mycket kamp, tuffa och jämna matcher. Jag tycker i grund och botten att vi är ett bättre fotbollslag. Vi åker ner för att vinna, inget snack om saken, säger Mattias Lindström.
Gå till toppen