Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Formstarkt Lunds BK vann igen

Lunds BK tog sin sjunde seger på åtta matcher efter sommaruppehållet när man komfortabelt avfärdade ett betydligt formsvagare Oddevold. Två mål av Jesper Rindmo i första halvlek, varav det andra precis innan halvtid, gav Lunds BK slagsida inför andra halvlek och när Kalle Larsson nickade in 0–3 i 52:a minuten, var det klappat och klart.

– När vi fick igång vårt spel i mitten av första märktes det att vi var det bättre laget. Jag tycker vi skapade chanser hela tiden, det var en bra match, menade Jack Majgaard Jensen, tränare för Lunds BK.
Det tog ett tag för matchen att riktigt komma igång, första halvtimmen rycktes sönder av massor av inkast och nästan lika många hörnor. 0–1 kom också på en fast situation när Jesper Rindmo förvaltade en tilldömd straff i 25:e minuten.
– Anfallsmässigt var det bra, men vi var också stabila i försvarsspelet hela matchen igenom, låg rätt i positionerna, tyckte Jack Majgaard Jensen.
Lunds BK har nu sju poäng ner till kvalstrecket och kan spela utan någon kniv mot strupen.
– Vi har aldrig pratat så i laget, vi har hela tiden tagit en match i taget även när det gick sämre. Inte blickat mot några streck. Det gör vi inte nu heller. Vi ska bara fortsätta som vi gör nu, vi har helt rätt inställning i matcherna och det ger resultat, menade Jack Majgaard Jensen.
Gå till toppen