Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nu släpper MFF lösbiljetterna till FCK – men med restriktioner

Malmö FF sålde inte slut stadion helt i Europa League med de paket som erbjöds. Vad gäller de dyrare paketen (klubbstolar) fortsätter man försäljningen men till vanliga platser är det lösbiljetter som gäller.
Och de attraktiva släpps i dag – biljetterna till hemmamötet med FC Köpenhamn.
Än finns chansen för MFF-medlemmar att komma över biljetter till det spektakulära mötet med FC Köpenhamn den tredje oktober.Bild: LUDVIG THUNMAN
Om jag räknat rätt utifrån de uppgifter som MFF lämnat tidigare kan det röra sig om runt 1 000 biljetter. Dessa går endast att köpa för medlemmar. MFF hänvisar till att man vill ha garantier så långt det är möjligt att det är hemmasupporters som får tag i biljetterna och inte FCK:are som köper på andra sektioner.
Varje medlem får köpa så många biljetter som personer medlemsskapet är registrerat på. Det finns ju så kallade familjemedlemsskap. Dock finns en maxgräns på sex biljetter.
Biljetterna till FCK-matchen (vilken spelas 3 oktober) släpps på tisdagen klockan 10.00 och försäljningen pågår tills biljetterna är slut, dock längst till 23.59 den 26 september.
Klubbstolspaketen säljs fram till fredag. Enligt tidigare uppgifter från MFF borde det röra sig om cirka tusen som återstår här också.
Gå till toppen