Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Skåne

Tre bilar övertända i Lund

Räddningstjänsten fick larm om att något brann vid hälsocentralen på Svenshögsvägen vid 02-tiden. Det var tre bilar som var övertända och bränderna misstänks vara anlagda.
Läs också Tre bilar övertända i Lund
Världen

Miljardavtal för nya månfärder

Ett mångmiljardavtal som åter ska föra astronauter till månen har nu undertecknats med flyg- och försvarsföretaget Lockheed Martin, meddelar USA:s rymdstyrelse Nasa.
Läs också Miljardavtal för nya månfärder

Teslas Kina-fabrik rullar i gång

Testtillverkning av bilar rapporteras ha startat i Teslas fabrik i Shanghai, den första helägda sådana anläggningen som en västerländsk biltillverkare fått tillstånd till i Kina.
Läs också Teslas Kina-fabrik rullar i gång
Ekonomi

Uppåt vid öppning på asiatiska börser

I Tokyo steg Nikkei-index med 0,2 procent, medan det bredare Topix-index ökade 0,3 procent. Hongkongs Hang Seng-index ökade 0,3 procent och kompositindex i Shanghai steg 0,1 procent.
Läs också Uppåt vid öppning på asiatiska börser

Google utmanar Apple med ny speltjänst

Google utmanar Apple och startar en egen prenumerationstjänst för mobilspel. Nya tjänsten Google Play Pass erbjuder Android-användare tillgång till hundratals spel.
Gå till toppen