Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Skåne

Lastfartyg på grund utanför Hittarp

Ett 82 meter långt fartyg har gått på grund utanför Hittarp. Fartyget ska ha missat att gira babord när de passerade norrut förbi Helsingborg och svarade inte på anrop från radiooperatörer.
Läs också Lastfartyg på grund utanför Hittarp – svarade ej på anrop
Världen

Stor risk för brittisk EU-krasch

Brexit utan avtal kan vara ett fullbordat faktum om fem veckor. ”Risken är fortfarande överhängande”, säger EU-minister Hans Dahlgren (S), efter ett möte med den brittiske brexitministern Steve Barclay i London.
Läs också Stor risk för brittisk krasch ut ur EU
Ekonomi

Nedåt på börserna i Asien

I Tokyo låg Nikkei 225-index på minus 0,6 procent efter öppning, medan det bredare Topix-indexets nedgång låg kring 0,5 procent. I Hongkong föll Hang Seng-index 0,3 procent.
Läs också Nedåt på börserna i Asien
Nöje

Sexanklagad stjärna drar sig ur

Operastjärnan Plácido Domingo drar sig ur alla kommande framträdanden på Metropolitan Opera i New York, The Met. Avbokningen kommer efter det att Domingo förra månaden anklagades för att ha sextrakasserat flera kvinnor.
Gå till toppen