Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Torn numret mindre än Landskrona

Torn dras alltmer in i bottenstriden av division 1 efter ännu en förlust, denna gång mot ett klart bättre Landskrona Bois. Tidigt underläge och målvakten Svante Hildeman utbytt efter skada i samma situation blev en mardrömsstart Torn aldrig riktigt hämtade sig ifrån.

– Vi visste såklart att det skulle bli tufft och vi visste också att om det är något vi inte bör göra så är det att släppa in ett tidigt mål. Sedan var det en frustrerande situation kring målet också, det tog lite tid att släppa, konstaterade Torns tränare Richard Ringhov.
Första halvlek stod Torn ändå emot ganska bra, men 2–0 i 44:e minuten blev ytterligare ett slag mot psyket.
– Jag tycker ändå vi jobbade på bra i andra halvlek, vågade vårda boll. Men att möta Landskrona Bois borta är en av årets svåraste matcher och de är dessutom i riktigt fin form nu. Så det är kanske inte mycket att säga om, menade Richard Ringhov.
Torn behöver nu vända den negativa trenden efter sommaruppehållet.
– Vi var ändå i stort sett med i toppen inför sommaren, nu får vi slåss för varenda poäng vi tar. Men vi behöver komma igång med målskyttet, det har varit ett problem i höst. Man måste göra mål för att kunna vinna matcher, så enkelt är det, konstaterade Richard Ringhov bistert.
Gå till toppen