Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Containerbrand spred sig till balkong på Sofielund

Under natten till söndagen började det brinna i en container på Branteviksgatan i Malmö. Enligt uppgifter till SOS-Alarm ska branden ha spridit sig till en balkong till ett bostadshus intill.
Läs också Containerbrand spred sig till balkong på Sofielund
Skåne

Person skjuten i Kristianstad

En person har skjutits i Kristianstad. Larmet kom 03.34 och polisen fann en person som var träffad i benet.
Läs också Person skjuten i Kristianstad
Världen

Oljepriser kan bli ”ofattbart höga”

Omvärlden måste vidta ”starka och fasta åtgärder” mot Iran. Annars väntar fortsatta upptrappningar av konflikterna runt Persiska viken – och ”ofattbara” priser på fossila bränslen, enligt den saudiarabiske ledaren Mohammed bin Salman.
Läs också Oljepriser kan bli ”ofattbart höga”

Iran ersätter kända USA-väggmålningar

Välkända väggmålningar som målades på USA:s tidigare ambassadbyggnad i Teheran efter att den amerikanska personalen kallades hem från Iran för gott håller på att tas bort – för att ersättas av nya på samma tema.
Läs också Iran ersätter kända USA-väggmålningar
Sport

Nytt mål i Zlatans skytteligajakt

Ett skott i steget kan räcka långt. Zlatan Ibrahimovics 29:e ligamål för säsongen gav inga poäng för LA Galaxy, men såg till att svensken fortfarande kan vinna MLS skytteligatitel.
Gå till toppen