Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Teater Inc tar farväl av Malmöscenen med ”Drömmen”

Kontroversiella ämnen som kärlek, heder och förtryck möter Shakespeare när Ronny Danielsson och Teater Inc sätter upp dansteaterföreställningen "Drömmen" baserad på ”En midsommarnattsdröm”.

I oktober spelar Moomsteatern föreställningen "Wonderland" på Mobilia. Då har Teater Inc tagit över teaterns scen. Den 5 oktober är det dags för premiär. För regi står Ronny Danielsson.Bild: Irina Bernebring Journiette
I första akten av William Shakespeares ”En midsommarnattsdröm” har Hermias far bestämt att hon skall gifta sig med Demetrius trots att hon älskar Lysander. Nu väcker regissören Ronny Danielsson berättelsen till liv men låter den färgas av berättelser han mött i Malmö. I dansteaterföreställningen "Drömmen" avhandlas tvångsgifte, hedersförtryck och rätten att vara – och älska – den man vill.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen