Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Sverige

Förslag på skärpta krav för skönhetsbranschen

Regeringen föreslår att kraven för skönhetsbehandlingar ska skärpas, rapporterar TV4 Nyheterna. Det nya lagförslaget innebär bland annat att endast specialistläkare ska få utföra plastikkirurgi som till exempel fettsugning och bröstimplantat.
Läs också Förslag på skärpta krav för skönhetsbranschen
Världen

Nordkoreas nya avfyrning – från ubåt?

Nordkorea har gjort en ny provskjutning i östlig riktning ut över havet. Enligt osäkra uppgifter handlade det denna gång om minst en ballistisk robot, eventuellt avfyrad från en ubåt.
Läs också Nordkoreas nya avfyrning – från ubåt?
Ekonomi

Dystra börsminer i Asien

En yen som vänt uppåt och dystra signaler från Wall Street tynger börsen i Tokyo. Nikkei-index föll i den inledande handeln med 0,6 procent medan det bredare Topix-index backade 0,4 procent.
Läs också Dystra börsminer i Asien
Sport

Hockeyspelare avstängd av efter domarbråk

San Joses forward Evander Kane stängs av de inledande tre matcherna i NHL efter en incident under en träningsmatch mot Las Vegas där en domare brottade ned Kane, som fick matchstraff.
Gå till toppen