Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dags för kulturkalas i Svedala

Dans, musik, teater och andra evenemang för stora och små står på programmet när Svedalas eget kulturkalas går av stapeln i helgen.

Pangea scenkonst från Malmö avslutade förra årets kulturkalas utanför biblioteket.Bild: Tobias Annerfeldt
På lördag, 5 oktober, är det dags igen. Mellan klockan 14 och 19 är programmet späckat med aktiviteter för stora och små i Svedalas kulturkvarter – kring biblioteket, kulturhuset Flamman, Folkets hus, Galleri KVIS och Gamla brandstationen.
På programmet står bland annat musik, teater, dans och skapande.
På gatuscenen inleder Mio och Nike eftermiddagen, följda av Mica och Maja. Sedan uppträder singer/songwritern Cicci Landén, blues- och soulsångerskan Karin Tingne och malmörapparen Jos F.
Mellan klockan 15 och 17 blir det barnfest i Folkets hus för barn mellan 2 och 9 år, med dansmusik från hela världen, discopoesi och ballonger.
På biblioteket berättar komikern Marika Carlsson om sitt liv. Det blir också bland annat kulturquiz, fototävling via instagram, och chans att fynda böcker.
Arrangör är Svedala kommun tillsammans med ABF Sydvästra Skåne, Sveamatea och Konstens vänner i Svedala (KVIS).
Hela programmet finns på Svedala kommuns hemsida.
Gå till toppen