Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Underlandet tar plats på Mobilia: ”Vår värld är som ett enda stort kaninhål”

Vita kaniner med kundvagnar rusar ut ur köpcentret. Alice klänger på väggen och viskar ”Hur kommer man ut härifrån”. Och en nyckfull ledare gör alla rädda för att bli halshuggna. Underlandet har intagit Mobilia.

På fredag är det premiär för "Wonderland", en fri bearbetning av "Alice i underlandet", på köpcentret Mobilia. Pjäsen är ett samarbete mellan Moomsteatern och Teater Insite. På bilden syns Johanna Friberg och Dennis Nilsson.Bild: Emma Larsson
Mobilia. En gammal textilfabrik, som i slutet på 60-talet började fyllas med butiker, är idag en av Malmös mest livfulla handelsplatser. Och tittar man ut på det så kallade ”Torget” förstår man att mer är på gång. I det nybyggda huset ska om ett år Nordisk Films nya biograf med fem salonger öppna. Och i samma hus kommer barnkulturhuset Funnys äventyr att ta plats med sagoutställningar, bokhandel, teater och kafé.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen