Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Redhawksikonen klar för tre nya säsonger: ”Underbart att stanna kvar”

Jesper Mattsson stannar i Malmö Redhawks i ytterligare tre säsonger.
– Det är underbart att stanna kvar och fortsätta jobba med den här gruppen. Malmö är klubben i mitt hjärta och jag hoppas att vi kan nå stora framgångar här, säger Jesper Mattsson.

Jesper Mattsson blir Malmö Redhawks trogen.Bild: MATHILDA AHLBERG
Efter en lång spelarkarriär i klubben, elva säsonger, och snart en lika lång tränarsejour är Jesper Mattsson en av Malmö Redhawks största profiler genom tiderna.
På fredagen gick klubben ut med beskedet att man förlängt med ikonen som assisterande tränare och att Jesper Mattsson kommer fortsätta att ansvara för bland annat lagets powerplay-spel under ytterligare tre säsonger.
– Det är en jätteviktig post i vår tränartrojka. Jesper är omtyckt av alla, en väldigt kunnig tränare och jag hoppas att han kommer vara en del av klubben under många år framöver. Dessutom säkerställer att vi kommer få kvalitet i vårt offensiva spel – och Jesper personifierar dessutom hjärta, kvalitet och stolthet ut i fingerspetsarna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.
Gå till toppen