Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

IFK Malmö på nedflyttningsplats efter förlust i bottenmöte

Bottenmötet mot Hittarp var IFK Malmö sista chans att ha sitt öde i egna händer. Tack vare förlusten gick Hittarp om i tabellen upp på kvalplats och IFK Malmö får nu lita på andra resultat för att få en chans att kvala sig kvar.
– Vi har haft många chanser att klara oss undan detta, men det har verkligen varit upp och ner. Idag var vår prestation inte tillräckligt bra, så enkelt är det, menade IFK Malmös tränare Nisse Persson.
Inget av lagen bjöd på någon sprudlande fotboll, tvärtom var det en förväntad matchbild mellan två lag med mycket att förlora. Det var jämnt och det var kamp och inget av lagen skapade egentligen några målchanser. Matchens enda mål kom på straff tidigt i andra halvlek.
– Vi låg för långt ifrån varandra i försvar och hade inte tillräckligt rörelse och fantasi framåt. Det var tyvärr stor skillnad mot förra matchen, trots att vi hade precis samma lag för en gångs skull, suckade Nisse Persson besviket.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Hittarps IK
  • (0-0)
0
IFK Malmö FK
Gå till toppen