Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Prespa Birlik över kvalstreck efter uddamålsvinst

Prespa Birlik tog sig upp över kvalstrecket efter seger mot Ullared och har nu allt i egna händer inför sista omgången. Sämre än kvalspel blir det oavsett vilket inte, en lättnad för assisterande tränaren Daniel Mijac.
– Verkligen, den här matchen har vi fruktat. Nu ser det ljust ut inför sista omgången även om ingenting är klart såklart.
Prespa Birlik fick 0–1 på straff i 39:e minuten, men Ullared hann kvittera innan halvtid. När Dragoljub Andjelkovic satte 1–2 en dryg kvart in på andra drog sig gästerna tillbaka och satsade på kontringar medan Ullared hade mer boll och pressade på för en kvittering.
– Det är klart att det var lite nervöst, men samtidigt skapade vi nästan mer än Ullared på våra kontringslägen. Men det var en jämn match med mycket kamp på en tung plan och de bjöd inte på mycket. Otroligt skönt att få med sig en seger härifrån, konstaterade Daniel Mijac nöjt.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Ullareds IK
  • (1-1)
2
KSF Prespa Birlik

Målskyttar

    • Amel Lakota
    • Dragoljub Andjelkovic
    Gå till toppen