Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Tappad serieledning för Olympic efter poängförlust

Ett Assyriska som behövde en poäng för att vara helt säkra inför nästa säsong, pressade Olympic till oavgjort. En rafflande sista omgång med tre lag som slåss om topplatserna väntar därmed.
– Det är ju otroligt jämnt. Men Assyriska är ingen lätt match, det visste vi på förhand, konstaterade Olympictränaren Anders Grimberg.
Assyriska fick en tidig ledning när högerbacken Anton Henningsson fick en drömträff på volley redan i den femte minuten och satte 1–0. Efter ledningsmålet drog sig Assyriska tillbaka och inväntade omställningslägen, men trots mycket boll lyckades inte Olympic skapa de riktigt heta chanserna. Förrän i början av andra, då Sadmir Zekovic pressade fram en kvittering.
– Det blev en uppförsbacke helt klart och vi stressade lite för mycket i första halvlek. I andra blev det bättre, men utan att vi skapade de riktigt heta chanserna. Nu blir det spännande i sista omgången. Lite surt med tanke på att vi lett serien så länge, konstaterade Anders Grimberg.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Assyriska BK
  • (1-0)
1
BK Olympic

Målskyttar

    • Sadmir Zekovic
    Gå till toppen