Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ineffektivt Lunds BK förlorade mot Värnamo

Två tidiga mål avgjorde mer eller mindre när två av seriens formstarkaste lagen drabbade samman i en kamp om topp 6-placeringar. Victor Eriksson och Viktor Ljung nickade in varsitt mål under matchens inledande tolv minuter och skaffade Värnamo ett försprång som skulle räcka hela vägen till tre poäng.

– Det är lite tråkigt att förlora när vi egentligen mycket väl kunde vunnit den här matchen, jag tyckte vi bjöd på dem på sina mål, menade Lundatränaren Jack Majgaard Jensen.
Om försvarsinsatsen inte var helt klockren, hade Lunds BK också problem framåt. I första halvlek skapade man ett par bra reduceringslägen, men var för oskarpa när lägena kom. Istället kunde Värnamo gå till halvtidsvila med ledning 3–0.
– Bjuder man på mål och samtidigt inte utnyttjar sina egna lägen är det klart att det blir svårt att vinna matcher, konstaterade Jack Majgaard Jensen krasst.
André Johansson satte visserligen en reducering tidigt i andra halvlek, men så väldigt mycket mer skapade inte gästerna efter det. Det riktiga trycket uteblev.
– Vi hade fler chanser i första än i andra. Men det är inte mycket att göra nu, det gäller att studsa tillbaka snabbt och återgå till det vi pratat så mycket om: ansvar och kommunikation, menade Jack Majgaard Jensen.
Gå till toppen