Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Malmöpolisen ska granska kaoset på Amiralen

Helgens kaos på Amiralen i Malmö blir föremål för polisiär granskning. Malmöpolisen ska bland annat utreda om överförsäljningen av festbiljetter är ett brott mot ordningslagen. Polisen ska också granska kopplingen till liknande arrangemang i Anderslöv och Tomelilla.

Bråk och stök utanför Amiralen på Amiralsgatan. Enligt tillståndet fick man ta in 1250 personer men många fler kom och det blev stökigt utanför. Polisen fick vara på plats stora delar av kvällen för att hålla ordning utanför lokalen.Bild: Patrick Persson
Det var i fredags kväll som flera polispatruller ryckte ut till Amiralen eftersom det rådde fullt kaos både i och utanför Amiralens festlokaler. Mer än 1 200 tonåringar deltog i en stor insparksfest inne på Amiralen. Samtidigt nekades flera hundra personer med giltiga biljetter att komma in.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen