Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Från Roma – för att försvara MFF:s guld

I våras blev Malmö FF mästare i den första upplagan av E-allsvenskan. Nu har man presenterat duon som ska försvara guldet.

Simon Nystedt och Zackarias Johansson ska försvara MFF:s guld.Bild: PETTER ARVIDSON
Malmö FF var ett av åtta lag som gjorde upp om historiens första SM-slutspel i spelet Fifa 19 efter debutåret med E-allsvenskan. Laget bestod då av Zackarias Johansson, David Eidhammer och Sami Mandas.
Men när Malmö FF nu blickar mot nästa säsong får bara en av spelarna förnyat förtroende: Zackarias Johansson.
Han kommer bilda lagduo med nyförvärvet Simon Nystedt, 20 år, från Borås.
Simon Nystedt senaste klubb är italienska Roma, som han representerat i två säsonger. Han representerade även Tottenham i premiärsäsongen av nystartade ePremier League i år.
– Det känns fantastiskt att skriva på för en så framgångsrik klubb som Malmö FF. Jag följde lagets vinst i eAllsvenskan förra säsongen så det känns bra att själv vara en del av laget nu. Jag tror att jag och MFF passar varandra väldigt bra, säger Simon Nystedt till klubbens sajt.
– Mina styrkor ligger i anfallsspelet. Jag kan skapa lägen från ingenting och när jag väl hittar öppningar är jag en bra avslutare.
Zackarias Johansson (Zackey00), David Eidhammer (Davve1111) och Sami Mandas (xNinja) jublar efter finalen i eAllsvenskans slutspel mellan Malmö FF och Örebro den 25 maj 2019 i Stockholm.Bild: JONATHAN NÄCKSTRAND
Filip Ahlström, projektledare för E-sport i MFF, hyllar klubbens nyförvärv.
–Han har presterat på internationell nivå i flera år och har satt Sverige på den internationella FIFA-kartan, säger han till klubbens sajt.
Gå till toppen