Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Världen

S vann i Portugal

Premiärminister António Costa kommer få fortsätta styra Portugal, men först måste hans socialdemokratiska parti PS säkra stöd från mindre partier. Det är resultatet av söndagens val.
Läs också Socialdemokraterna vann i Portugal

Maktskifte i Kosovo

Det blir maktskifte i Kosovo. Efter söndagens val får landets två oppositionspartier, Vetevendosje och LDK, försöka enas i en koalition. President Hashim Thacis PDK, som har varit vid makten sedan 2007 och sedan förra valet styrt landet i en koalitionsregering, har erkänt sig besegrat.
Läs också Oppositionen segrare i Kosovo
Ekonomi

Börsplus i Tokyo

Tokyobörsen inledde veckan svagt positivt och hänger därmed på Wall Street i USA, som förra veckan steg efter att nya arbetslöshetssiffror dämpat farhågorna om en annalkande konjunktursvacka.
Läs också Uppåt på börsen i Tokyo
Sport

Zlatans 30:e mål

Zlatan Ibrahimovic bjöd på ett nytt konststycke och säsongens 30:e mål mot Houston i den amerikanska fotbollsligans sista grundspelsomgång. Men målet räckte inte till seger, varken för hans LA Galaxy, eller för Ibrahimovic i MLS skytteliga.
Gå till toppen