Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Sverige

Färre avhopp från polisutbildning

Till höstens polisutbildning antogs 939 personer. Tre veckor in på terminen har ungefär var tionde student hoppat av, och kvar är 830. Men det är en väntad andel avhopp enligt polisen, som samtidigt har en stor utmaning i att få studenterna att stanna när myndigheten nu ska växa.
Läs också Färre avhopp från höstens polisutbildning
Världen

Turkiskt anfall ”inom kort”

Turkisk militär kommer ”inom kort” att korsa gränsen till Syrien, uppger president Recep Tayyip Erdogans kansli. Fahrettin Altun, kommunikationschef vid presidentkansliet, skriver på Twitter att kurdiska soldater kan välja på att hoppa av eller vänta på att Ankara ska ”stoppa dem” från att störa Turkiets kamp mot IS.
Läs också Turkiskt anfall ”inom kort”
Ekonomi

Fallande kurser i Asien

De asiatiska börserna gick nedåt när handeln inleddes på onsdagen. Anledningen är den ökade osäkerheten kring handelssamtalen mellan USA och Kina. Oron ökade sedan USA i måndags beslutat att svartlista 28 kinesiska bolag, och att dagen efter dra in visum för en rad kinesiska myndighetspersoner.
Läs också Fallande kurser i Asien
Sport

Washington föll i Kuznetsovs comeback

Skandalomsusade Jevgenij Kuznetsov är tillbaka på NHL-isen. Men stjärnans comeback räckte inte för Washington, som förlorade mot Dallas i förlängning. Kuznetsov stängdes i september av i tre NHL-matcher för ”olämpligt beteende”, en omskrivning för att den ryske stjärnan testat positivt för kokain under VM i Slovakien.
Gå till toppen