Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bandidos supporterklubb bjuder byn på fest i Marieholm

”Sitt inte hemma och tråka utan kom ner till oss istället”. I Marieholm har mc-klubben Southern Bikers Eslöv bjudit hela byn på fest flera gånger i år. Klubben har samtidigt svurit trohet till Bandidos – för att få vara ifred.

I den stora industribyggnaden, till vänster, har Emmaus och flera andra aktörer fått stänga sina verksamheter i väntan på förbättrat brandskydd och ett antal bygglov. Men byggnaden till höger, där mc-klubben har sin lokal, har ännu inte inspekterats av Räddningstjänst Syd eller kommunen.Bild: Jonas Nyrén
Alla i Marieholm hälsades välkomna till ”Barhäng” i den nedlagda yllefabriken i slutet av september. ”Det kommer att grillas korv till dom som vill ha. Dricka i olika former kommer också att finnas på plats”, skrev festfixarna i samhällets Facebookgrupp.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen