Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Misstanke om brott efter singelolycka i Holma

Under natten mot torsdag körde en bil in i en stolpe på Snödroppsgatan i Malmö. Tre ambulanser larmades till platsen efter uppgifter om att tre personer i bilen skadats.

Polis och flera ambulanser larmades till adressen vid 02.20 efter att en personbil kört in i en stolpe. Uppgifter till räddningspersonalen efter olyckan talade om att tre personer skadats.
– Jag vet inte om det är någon transporterad till sjukhuset. Jag tror inte det var så allvarligt som man trodde från början, säger Thomas Söderberg, vakthavande befäl vid polisen.
Olycksorsaken ska nu utredas av polisen.
– Om man kör in i en stolpe så är det ju någon som har blivit fel. Jag vet inte vad rubriceringen blev men vi har anmälan upprättad på misstänkt trafikbrott.
Tre ambulanser larmades till olycksplatsen, men det är oklart om någon person behövde föras till sjukhus för vård.Bild: Johan Nilsson/TT
Gå till toppen