Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Uppgifter: Mördade paret i Arlöv hade tillgångar på flera miljoner

Det äldre paret som i söndags hittades mördade i Arlöv var mångmiljonärer, enligt uppgifter till tv-programmet Efterlyst som sändes under torsdagskvällen. Paret hade sålt en villa för tre miljoner kronor och hade aktier och obligationer för flera miljoner, enligt uppgifter till tv-programmet.

Arkivbild från brottsplatsen.Bild: Hussein El-alawi
Det var i söndags som det äldre paret hittades mördade i sin lägenhet i Arlöv. Motivet är ännu okänt. Enligt obekräftade uppgifter till Efterlyst hade paret miljoner sparade i aktier och obligationer.
Dessutom sålde paret sin villa för tre miljoner, ett år innan de flyttade in i lägenheten.
Enligt vänner till paret som Efterlyst pratat med hade kvinnan under senare tid fått flera mystiska samtal om paret hade värdefulla saker i sin bostad. Polisen vill inte kommentera de uppgifterna.
– Det är mycket möjligt att det är så, det är ingenting som vi berättar utåt, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson vid polisen till Efterlyst.
Det finns fortfarande ingen misstänkt för mordet. Tidigare har polisen sagt att det förmodligen inte rör sig om ett rånmord. Ingenting verkade saknas från parets bostad efter mordet.
– Från början uppfattar vi det som ett rånmord, men nu när vi har fått mer grepp om fallet och förstår ungefär hur det har gått till så ser vi det som ett mord. Hade det varit ett rånmord hade man kommit över någonting, har Ewa Gun Westford, tidigare sagt till Sydsvenskan.
Gå till toppen