Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hånade Kane – nu stängs Liverpool-spelaren av

Harvey Elliott. Arkivbild.Bild: Leila Coker/AP/TT
Liverpools 16-årige talang Harvey Elliott har stängts av från spel i 14 dagar och bötfällts av det engelska fotbollsförbundet FA med 350 pund, drygt 4 200 kronor.
Anledningen till detta är att spelaren i våras hånade och imiterade den engelske landslagskaptenen Harry Kane i en video på Snapchat som spelades in samtidigt som Liverpool mötte anfallarens klubb, Tottenham, i Champions League-finalen.
”Harvey Elliott har stängts av från spel i den inhemska fotbollen i 14 dagar, fram till den 24 oktober 2019, efter att han erkänt att han brutit mot FA:s regler i en video som publicerats på sociala medier”, skriver FA i ett uttalande.
Elliott har tidigare bett om ursäkt för sitt uppträdande i videon. Han blev i maj Premier Leagues yngste spelare hittills när han debuterade för sin dåvarande klubb Fulham i en match mot Wolverhampton, blott 16 år och 30 dagar gammal.
Gå till toppen