Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Skåne

Detonation i Kristianstad

En kraftig detonation har skett vid en butikslokal i Kristianstad. Polisen larmades strax innan 03 av flera människor som hört en hög smäll. Platsen är avspärrad och nationella bomskyddet och polistekniker har kallats dit.
Läs också Detonation vid butik i Kristianstad
Världen

Demonstranter släpper poliser

Demonstranter i Ecuador har släppt sex tillfångatagna poliser. Poliserna togs på morgonen, och visades upp på en scen framför folkmassan i centrala Quito. Senare på kvällen meddelade inrikesminister Maria Paula Romo att de släppts.
Läs också Demonstranter släpper poliser
Ekonomi

Asiatiska börserna uppåt

De ledande börserna i Asien klättrade i öppningen på veckans sista handelsdag. Nikkei 225 i Tokyo var 0,7 procent upp, medan det bredare Topix tog sig upp till 0,5. Bil- och elektronikjättarna tillhörde vinnarna.
Läs också Asiatiska börserna pekar uppåt
Sport

Oväder försenar F1-kvalet

Ovädret Hagibis ställer till det för planeringen av formel 1-loppet i Japan. Lördagens kval skjuts därför upp och kommer att hållas på söndagen i stället, samma dag som huvudloppet äger rum.
Gå till toppen