Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Heder” får en andra säsong

Anja Lundqvist, Julia Dufvenius, Eva Röse och Alexandra Rapaport spelar huvudrollerna i Viaplay-serien "Heder". Arkivbild.Bild: Naina Helén Jåma / TT
Tv-serien ”Heder” får en fortsättning på strömningstjänsten Viaplay, skriver Expressens tv-blogg Spoiler Alert. Den första säsongen är tillgänglig nu och huvudrollerna spelas av Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius. Handlingen kretsar kring advokatbyrån Heder, som står på utsatta kvinnors sida i en bransch där brottsoffer av kvinnligt kön ofta hamnar i skymundan. Samtidigt döljer de fyra vännerna en gemensam hemlighet och försöker nysta i en härva kring en appbordell.
Serien är skriven efter en idé av skådespelaren Sofia Helin tillsammans med Dufvenius, Rapaport och Lundqvist.
”Våra tittare är fantastiska. Det var för dem vi gjorde 'Heder', en serie vi själva vill se. Vi är så galet glada över all positiv respons sedan premiären och det förtroende vi fått. Nu fortsätter vi – framåt – och längtar efter att få köra igång med andra säsongen”, säger Julia Dufvenius i ett pressmeddelande.
Inspelningarna sker nästa år och beräknad premiär för andra säsongen är våren 2021.
Gå till toppen