Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

IFK Malmö till kval via seger mot Ullared

IFK Malmö klarade kvalplatsen tack vare seger i sista omgången, samtidigt som Ängelholm gjorde sitt mot Hittarp. En lättnad för tränaren Nisse Persson.
– Verkligen. Nu ska jag njuta lite idag, sedan får vi se framåt nästa vecka.
IFK Malmö har varit upp och ner under säsongen, kanske mest ner, men när det gällde som mest gjorde man en riktigt bra insats. Särskilt i första halvlek, då man via ledningsmål av Noor Zadran i 24:e minuten gick upp till 4–0 under sista 20 minuterna och avgjorde matchen.
– Första halvlek var jättebra, verkligen, vi visade helt rätt inställning. Sedan blev vi kanske lite omedvetet tillbakadragna och passiva i andra, men det är lätt hänt med så mycket på spel, tyckte IFK Malmö-tränaren Nisse Persson.
Nu väntar Laholm i kvalspelet om en fortsatt plats i division 2. IFK Malmö börjar borta.
– Vi har inte börjat titta på dem än, men det var skönt att få vinna sista matchen och ha med sig den känslan in i kvalet. Och fint att få avsluta hemma, menade Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

4
IFK Malmö FK
  • (4-0)
2
Ullareds IK

Målskyttar

  • Noor Zadran
  • Robin Svensson
  • Ilir Tahiri
  • Mohamed Rahmé
    Gå till toppen