Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lunds BK på säker mark efter ännu en seger

Lunds BK kan se framemot en ny säsong i division 1 sedan man studsat tillbaka från förlusten mot Värnamo och plockat hem ännu en seger, den nionde under hösten. Men tränaren Jack Majgaard Jensen ville inte riktigt ropa hej.

– Njae, jag har inte räknat på det. Men helt klart har vi ju många lag mellan oss och strecket så det är klart att det ska mycket till om vi inte ska klara oss, konstaterade han.
Lunds BK fick ett tidigt ledningsmål när Jesper Rindmo förvaltade en straff redan i tredje minuten, men det blev en jämn match där lagen tog ut varandra. Oskarshamn kvitterade en kvart innan halvtid och hade sedan ett litet grepp i början av andra, men Lunds BK försökte få till sitt spel framåt och var också framgångsrika i perioder. Oskarshamns mer fysiska spel satte dock sin prägel på matchen, inte minst i form av att tre av målen kom på straff.
– Helt klart, vi hade svårt med det inte minst i början av andra halvlek då vi hade svårt att komma igång. Men när vi fick 2–1 i 72:a minuten kändes det säkert, tyckte Jack Majgaard Jensen.
Inget av lagen skapade så väldigt mycket chanser, men Jesper Möller fyllde på till 3–1 i 81:a minuten och Lunds BK fick sin viktiga trepoängare.
– Såklart väldigt skönt även om det inte riktigt blev den match vi ville ha, konstaterade Jack Majgaard Jensen.
Gå till toppen