Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Prespa Birlik klarade kontraktet med en sista vinst

Prespa Birlik klarade kontraktet på egen hand när man fick med sig segern också i sista matchen, även om det dröjde till övertid och föregicks av underläge 0–1 i första halvlek. Det var faktiskt Rosengård som började bäst.
– Vi var lite nerviga och ängsliga i början, det var mycket på spel. Samtidigt var det kanske just att vi hade mer att spela för som fällde avgörandet till slut, menade en lättad Daniel Mijac, assisterande tränare i Prespa Birlik.
Sedan Mijac och ”Vlado” Kostic tog över laget under sommaren, har laget gått från klarhet till klarhet.
– Vi fokuserade mycket på försvarsspelet i början men efterhand har anfallsspelet också fått plats. Otroligt skönt att klara detta och få med sig en positiv känsla in i nästa säsong, menade Daniel Mijac.
För Rosengård har säsongen varit svajigare.
– Vi började jättebra, men har haft för låga dalar. Jag har svårt att sätta fingret på det, men vi tappade liksom vårt ”go” i laget efter en tid. Synd för den här truppen har kvaliteter, menade tränaren Ylli Shabani.

Division 2 västra Götaland HERR

3
KSF Prespa Birlik
  • (1-1)
2
FC Rosengård 1917

Målskyttar

  • Dragoljub Andjelkovic
  • Momcilo Dulovic
  • Filip Gavran
  • Dardan Burrniku
  • Zia Sakirovski
Gå till toppen