Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Seger för Höör mot Krasnodar

Trots segern mot Krasnodar var H65 Höörs tränare Ola Månsson inte helt nöjd. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
H65 Höör gjorde 28–26 hemma mot Krasnodar i EHF-cupens andra kvalrunda (av tre).
”Spelmässigt gör vi säsongens bästa insats. Därför är resultatet frustrerande svagt”, säger tränaren Ola Månsson i pressmeddelande.
En något större segermarginal var önskvärd inför returen i Ryssland.
”Nu slog vi dem, men vi ska göra det i Ryssland igen och då finns inga marginaler. Jag är jättenöjd med lagets prestation, men är frustrerad över att vi inte fick utdelningen på det spelmässiga övertaget. Trots att detta var vår bästa insats under hela säsongen går det inte att vara nöjd med helheten”, säger Månsson.
Returen spelas i Krasnodar den 19 oktober. Vinnaren i dubbelmötet går vidare till kvalomgång tre där det i sin tur finns en gruppspelsplats i potten. H65 Höör kvalificerade sig för just det gruppspelet för två säsonger sedan.
Kristin Thorleifsdottir blev bästa målskytt i Höör med åtta mål. Evelina Källhage stod för sju, Emma Rask för fyra och Ida Gullberg för tre.
Gå till toppen