Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Campare rasar mot höjda hyror på resorten

Beskedet att Falsterbo resort höjer priserna väcker upprörda känslor. För Kjell Eriksson och andra campare ökar hyran med närmare 3 000 kronor nästa säsong.
– Var går gränsen för höjd avgift? säger han.

"Priserna har länge legat på för låg nivå. Med facit i hand var det kanske dumt att vi inte höjt mer redan tidigare. Men det viktiga för oss under uppbyggnadsfasen har varit att så många som möjligt ska kunna komma hit och uppleva anläggningen", säger Ola Ambuhm, som driver Falsterbo camping resort tillsammans med sin fru Anna.Bild: Micaela Landelius
Kjell Eriksson har tillbringat de sista somrarna i husvagn på Falsterbo resort. Men i samband med att han nyligen skulle teckna kontrakt för nästa säsong kom ett oväntat besked: en saftig hyreshöjning. Tidigare har notan för tre månader legat på 12 300 kronor, nästa år ökar den till 15 000.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen