Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Jonas Gardell skriver noveller i chattform

Jonas Gardell är aktuell med en novell i fem delar till Storytel. Arkivbild.Bild: Christine Olsson/TT
Jonas Gardell blir nästa författare i raden att skriva noveller till ljudbokstjänsten Storytel. ”Personlig assistent” heter novellserien i fem delar, som är skriven i chattform, man får alltså läsa en konversation mellan två personer. Novellserien kan läsas via appen Stories by Storytel. Tidigare har författare som Sandra Beijer, Jonas Karlsson och Sara Kadefors skrivit liknande noveller för tjänsten.
”Personlig assistent” är en konversation mellan assistenten Henke och skådespelaren Lollo, som ställer enorma krav på den förstnämnde.
”Det är en rolig, rapp och realistisk serie noveller där man också sätter skrattet i halsen”, säger Johanna Thydell, innehållsansvarig på Storytel, i ett pressmeddelande.
Jonas Gardell är just nu aktuell med sin show ”Queen of f-cking everything” samt manus till filmen ”En komikers uppväxt”, baserad på hans roman med samma namn. Novellserien ”Personlig assistent” har premiär på Stories by Storytel den 14 oktober.
Gå till toppen