Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kvinna hittad död i Trelleborg – man anhållen misstänkt för mord

Vid lunchtid larmades polisen till en adress i Trelleborg där ett misstänkt grovt brott ska ha begåtts. Under kvällen meddelade polisen att en kvinna påträffats död och att en man är anhållen misstänkt för mord.

Huset där kvinnan hittades avliden.Bild: Patrick Persson
Vid lunchtid på onsdagen larmades polisen till platsen.
– Vi är på plats där med flera resurser och misstänker ett grovt brott, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Under kvällen meddelade polisen att en 25-årsåldern kvinna anträffats avliden på en adress i östra Trelleborg. Flera polispatruller och tekniker har varit på plats under dagen.
Omständigheterna kring dödsfallet är oklara och rubriceras som mord. En man har gripits och är anhållen misstänkt för mord.
Vad har den gripne mannen för koppling till kvinnan?
– Det kan jag tyvärr inte svara på, jag har inga uppgifter om det, säger Evelina Olsson.
Polisen är förtegen om uppgifter kring mannen och vill inte uppge hans ålder och om han är boende på adressen. Mannen greps där kvinnan hittades död.
Hur fick ni larm om händelsen?
– Det kom via ambulans som skickats till platsen, så man har ringt till 112. Ambulans anlände till platsen före oss, säger Evelina Olsson.
Vid 19-tiden lämnade polisen platsen.
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen