Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Malmö

Brand i Östra hamnen

Tidigt på onsdagsmorgonen fick räddningstjänsten rycka ut till en brand vid ett företag i Östra hamnen. Polisen har spärrat av gatan.
Världen

Erdogan: Ingen vapenvila

Recep Tayyip Erdogan är inte oroad över USA:s sanktioner mot landet, och kommer inte att utlysa vapenvila i nordöstra Syrien. Det säger den turkiske presidenten till inhemsk media.
Läs också Erdogan: Vi kommer inte att utlysa vapenvila
Världen

Warren i skottgluggen

Donald Trump. Syrien. Riksrättsprocessen. Vapenkontroll. Och skatter. Ämnena var de väntade när Demokraternas tolv aspiranter att bli presidentkandidat debatterade i Ohio.
Läs också Warren i skottgluggen i demokraternas debatt
Ekonomi

Glada börsminer i Tokyo

Börsen i Tokyo följde Wall Street och steg i morgonens handel. Nikkei 225-index steg med 1,2 procent under morgontimmarna, och det bredare Topix-index steg drygt 1 procent. En billigare yen är en av anledningarna till glädjeskuttet.
Läs också Glada miner i Tokyo
Sport

Stark andraperiod knäckte Minnesota

Toronto låg under, men tog kommandot och körde över Minnesota i en vass andraperiod i NHL-ishockeyn. Andreas Johnsson stod för ett mål och en assist i matchen som slutade 4–2.
Gå till toppen