Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Malmö

Termosmugg spärrade av polishus

Polisen spärrade av Sallerupsvägen vid polishuset vid Värnhem efter att ett misstänkt farligt föremål hittats utanför byggnaden. Föremålet visade sig vara en termosmugg och avspärrningarna hävdes tidigt i morse.
Läs också Bombrobot undersökte misstänkt föremål vid polishus i Malmö
Sverige

Kraftig smäll i centrala Stockholm

Någonting har exploderat i centrala Stockholm under natten. Nationella bombskyddet är på väg till platsen. Det finns inga uppgifter om några personskador.
Läs också Kraftig smäll i centrala Stockholm
Världen

Över 30 döda i busskrasch

35 personer har omkommit i en bussolycka utanför Medina i Saudiarabien. Bussens passagerare bestod av olika arabiska och asiatiska nationaliteter.
Läs också Fler än 30 döda i busskrasch i Saudiarabien
Ekonomi

Nedåt på Tokyobörsen

När torsdagens handel inleddes på Asiens börser tog de rygg på Wall Street, som dagen innan tyngts av oro över USA:s relationer till Kina och ett kommande handelsavtal. I Tokyo sjönk Nikkei 225-index 0,1 procent, medan det bredare Topix-index gick ner en fjärdedels procent.
Läs också Nedåt i Japan – upp i Hongkong
Sport

Boxare avled efter knockout

Den amerikanske boxaren Patrick Day har avlidit efter att ha knockats i en match i Chicago i lördags. 27-årige Day fick allvarliga hjärnskador och låg livlös i ringen efter en slagserie i matchen mot Charles Conwell, och låg i koma i fyra dagar innan han avled.
Gå till toppen